Объявления

Заява ВП ГО «Асоціація ЛГБТ «ЛІГА» у місті Одеса щодо делегування представника від групи ЧСЧ до складу Координаційної ради з питань протидії ВІЛ/СНІД(у), ТБ та наркоманії.

Після подій,  які відбулись у місті Одеса під час організаційної зустрічі щодо делегування представника від групи ЧСЧ до складу Координаційної ради з питань протидії ВІЛ/СНІД(у), ТБ та наркоманії,  Відокремлений підрозділ громадської організації «Асоціація ЛГБТ «ЛІГА» у місті Одеса пропонує провести зустріч зацікавлених сторін (організації, що працюють з ЧСЧ-спільнотою, а також індивідуальних активістів).

На цій зустрічі ми пропонуємо створити ініціативну групу, у яку увійдуть представники громадських організацій, а також індивідуальні активісти, які готові взяти на себе організацію виборчого процесу, розробку положень по виборам та інформування ЧСЧ-спільноти про усе, що відбуваєтеся в рамках виборчого процесу.

Запрошуємо долучитись до цих процесів Чернишева Андрія, як представника ЧСЧ-спільноти у Національній Раді, і Острейко Владислава, як його заступника, а також  Експертну групу з питань здоров’я та прав геїв та інших ЧСЧ в Україні — ЕГЗП-Україна: експертиза та технічна допомога.

Зустріч пропонуємо провести 6 жовтня, на базі бізнес центру «Wall Street».

Зустріч буде проведена та профінансована у рамках проекту «Прискорена відповідь на епідемію ВІЛ-інфекції та туберкульозу серед ключових груп в містах Східної Європи і Центральної Азії» за підтримки МБФ «Альянс громадського здоров’я».

Голова ВП ГО «Асоціація ЛГБТ «ЛІГА» Кавецький М.Є.
ligalgbtod@gmail.com 

+38 (050) 318 48 43

Поделиться: