Без рубрики

ВІДКРИТА ЗАЯВА ГО “Асоціація ЛГБТ “ЛІГА”

ВІДКРИТА ЗАЯВА

ГО “Асоціація ЛГБТ “ЛІГА”

щодо подій, які відбулись у місті Одеса під час організаційної зустрічі щодо делегування представника від групи ЧСЧ до складу Координаційної ради з питань протидії ВІЛ/СНІД(у), ТБ та наркоманії  

м. Одеса

9 вересня 2017 року

     Сьогодні на базі громадського центру Відокремленого підрозділу громадської організації “Асоціація ЛГБТ “ЛІГА” мала відбутися організаційна зустріч представників ГО “Асоціація ЛГБТ “ЛІГА”, МГР “Партнер” та представників інших організацій, які працюють зі спільнотою, щодо координації зусиль щодо виборів представника ЧСЧ-групи до Координаційної ради з питань протидії ВІЛ/СНІД(у), ТБ та наркоманії в місті Одеса.

 

     Під час зустрічі з’ясувалося, що це не організаційна зустріч, а саме вибори представника до координаційної раду. Представники МГР «Партнер» прийшли на зустріч із групою своїх клієнтів, у той же час в Асоціації ЛГБТ “ЛІГА” та у інших організацій такої змоги зібрати людей не було, оскільки про формат заходу не було попереджено завчасно, та не було согласовано формату делегування представників спільноти щодо процесу виборів.

 

     Окрім того, про вибори представника ЧСЧ-спільноти до Координаційної ради не було широко повідомлено іншим ініціативним групам та організаціям. Тож широкий загал представників ЧСЧ Одеси не зміг взяти участь у цих виборах. На зустріч не було делеговано незалежних наглядачів зі складу діючої Координаційної ради з питань протидії ВІЛ/СНІД(у), ТБ та наркоманії в місті Одеса, тож процес відбувався не прозоро.

     Зважаючи на вище зазначене та обмежений доступу до участі у виборах всіх зацікавлених сторін, вважаємо, що таки вибори неможливо визнати такими, що відбулись. Протокол щодо “так званих виборів” керівництво ГО “Асоціація ЛГБТ “ЛІГА” та його відокремлений підрозділ у місті Одеса не визнає чинним та просить Координаційну раду та міську владу міста Одеси не брати його до уваги, оскільки у процесі виборів взяли участь лише клієнти та працівники однієї організації, що не може вважатися повним волевиявленням ЧСЧ-групи у місті Одеса.

 

Голова ГО “Асоціація ЛГБТ “ЛІГА” Альохін О.М.

Голова ВП ГО “Асоціація ЛГБТ “ЛІГА” Кавецький М.Є.

 

Прес-служба  ГО “Ассоціація ЛГБТ “ЛІГА”

виконавець: менеджер зі стратегічних комунікацій  Острейко Владислав 0930160469

Поделиться: