Объявления

«ТОМУ ЩО ЦЕ Й МОЯ БАТЬКІВЩИНА!»

Заява щодо підтримки Маршу рівності у Києві

     Ми, представники та представниці спільноти ЛГБТ Одеської, Миколаївської та Херсонської областей, висловлюємо свою підтримку Маршу рівності, що відбудеться у Києві 18 червня 2017 року.

     Ми розуміємо, що проведення публічного заходу – це заклик до уряду України щодо дотримання прав людини представників ЛГБТ, заборони дискримінації людей, що належать до різних спільнот, у тому числі за ознаками сексуальної орієнтації та гендерної ідентичності, та є актом підтримки спільноти нашої держави.

     Ми визнаємо важливість проведення подібних публічних заходів з метою підвищення рівня видимості спільноти ЛГБТ для сприяння відкритому діалогу з урядом України.

     Ми готові підтримати Марш рівності та взяти участь у заході окремою колоною під гаслом “Це й моя Батьківщина!

     Ми оголошуємо набір добровольців для участі в Марші 18 червня. Учасникам та учасницям, які бажають взяти участь у заході, необхідно заповнити онлайн-форму за посиланням: https://goo.gl/7EALFE. Заявки учасників та учасниць зі спільноти ЛГБТ, які подаватимуться від Автономної Республіки Крим, що наразі непідвладна уряду України, будуть розглядатися поза конкурсом.

Приєднуйся до нас!

Поделиться: