Объявления

Створено першу в Україні мережу лікарів, що допомагають ЛГБТ-сім’ям.

Громадська організація «Асоціація ЛГБТ «ЛІГА» продовжує проект «Професійне серце: рівність, здоров’я, безпека», в рамках якого ЛГБТ-сім’ї мають можливість отримати консультації лікарів різноманітних спеціальностей як особисто, так й онлайн чи за телефоном.

В рамках старту проекту, який виконується по програмі «Союзники в дії», було проведено семінари для українських ЛГБТ-сімей, соціальних працівників, що працюють з ЛГБТ-сім’ями, та для лікарів Херсонщини й Миколаївщини. За результатами семінарів було виявлено проблеми та потреби ЛГБТ-сімей, а також сформовано команду лікарів та соціальних працівників, які готові підтримати одностатеві та гендернонеконформні сім’ї.

Нагадаємо, що ЛГБТ-сім’єю вважається сім’я, де один/одна чи більше людей ідентифікують себе як гомосексуальних, бісексуальних чи трансгендерних осіб. У парі чи подружжі з іншою кількістю учасників/учасниць  один чи більше людей можуть визначати себе як лесбійку, гея, бісексуальну, агендерну, небінарну особу і т.і. ЛГБТ-сім’єю вважаються сім’ї з дітьми, а також люди, які виховують дитину самостійно та ідентифікують себе як таких, хто відноситься до ЛГБТ, наприклад, бісексуальна жінка з дитиною віком до 18 років.

До мережі лікарів, створеної Асоціацією «ЛІГА», входять спеціалісти та спеціалістки з Києва, Одеси, Херсону, Миколаєва. Офлайн та онлайн консультують інфекціоніст, гінеколог-ендокринолог, гінеколог-онколог,уролог, проктолог, мамолог, фтізіатр. Для сімей з дітьми працює дитячий психолог. Лікарі та  лікарки надають консультації з різноманітних питань, пов’язаних зі статевим здоров’ям, безпекою сексуальних відносин, плануванням та виношуванням вагітності, загальним станом організму. Звертаємо вашу увагу, що до консультацій запрошуються як цис-, так і транс-особи.

Запрошуємо ЛГБТ-сім’ї з усіх регіонів України скористатися можливістю та звертатися до команди лікарів та лікарок проекту «Професійне серце». Консультації будуть надаватися до жовтня 2017 року включно.

Для запису на особисту консультацію звертайтеся за телефонами:

у місті Херсон  +38 (050) 318 — 42 – 25

у місті Миколаїв +38 (050) 318 — 12 — 90

у місті Одеса +38 (050) 318 — 48 — 43

Для запису на дистанційну (онлайн чи за телефоном) консультацію, а також на консультацію у м. Київ, звертайтеся, будь-ласка, за мейлом  liga.lgbt@gmail.com

Поделиться: