Объявления

Вакансія технічного секретаря

Громадська організація «Асоціація ЛГБТ «ЛІГА» у рамках проекту «Підтримка лідерів Національної платформи ключових спільнот для покращення їх знань в області адвокації», що впроваджується за підтримки Посольства Королівства Нідерландів в Україні, забезпечує технічну підтримку діяльності Національної платформи ключових спільнот.

Терміном до 31 грудня 2017 року ми укладемо договір із зацікавленою особою для виконання обов’язків Технічного секретаря: 

  • Забезпечення письмової комунікації між спільнотами, членами ініціативної  групи, партнерами;
  • Участь у плануванні та організації заходів Платформи;
  • Підготовка проектів листів, інших документів;
  • Ведення протоколів зустрічей ініціативної групи
  • Інші логістично-асистентські функції

 

Пропонована зайнятість: часткова – не більше 2,5 робочих днів на тиждень.

Модальність роботи та базування: змішана — дистанційна із перебуванням в одному з офісів членів ініціативної групи за необхідності (м. Київ).

Освіта, навички, кваліфікація: як мінімум – спеціаліст, вища освіта у сфері гуманітарних/суспільних наук або інша відповідна освіта, необхідна для виконання завдань.

Навички: MS Office, вільне володіння письмовими українською та російською, знання англійської мови на рівні розмовної та письмової ділової.

Наявність аналогічного досвіду роботи: не менше 2х років.

Необхідні документи: резюме (CV) та мотиваційний лист із указанням двох осіб, які можуть рекомендувати потенційного кандидата.

Документи необхідно надіслати на електронну пошту (keypopulationsplatform@gmail.com), вказавши в темі листа «Вакансія: технічний секретар».

 

Останній день прийому заявок — 18:00 2 червня 2017 року

Поделиться: